Skip to main content

Hääkuljetuksemme on sinulle,
kun haluat ikimuistoisen päivän kruunata tyylikkäällä kuljetuksella
ja keskittyä vain nauttimaan päivästäsi.

Basic

380€

Basic Hääpaketti sisältää:

Morsiamen / parin noudon, kuljetuksen vihkipaikalle, seremonian aikana odotuksen ja hääparin kuljetuksen vihkipaikalta kuvattavaksi tai suoraan jatkopaikalle.

Premium

625€

Premium Hääpaketti sisältää:

Kaiken saman mitä Basic sekä lisäksi myös jatkokuljetuksen hääjuhlien jälkeen. Yleisempiä kohteita jatkokuljetuksella ovat hotellit, lentokenttä tai oma koti.

Jatkokuljetusta varten tulee noutoaika ilmoittaa kuljettajalle hyvissä ajoin.  Molempien matkojen aikana voidaan lisämaksusta tarjoilla kuohuviiniä, shampanjaa, valko-tai punaviiniä maun mukaan.  

Platinum

1295€

Platinum Hääpaketti sisältää ajoneuvon ja kuljettajan koko hääjuhlien ajaksi (max 12h).

Platinum hääpaketilla ajoneuvo ja kuljettaja on käytössänne koko 12-tunnin ajan.

Yleisimpiä erillisajoja ovat mm. morsiamen kuljetus kampaajalle ennen seremoniaa. Lisäksi voimme kuljettaa esimerkiksi matkalaukut hotellille tai muuhun valitsemaanne kohteeseen etukäteen, jolloin niitä ei tarvitse juhlapaikalle ottaa mukaan.

Platinum Hääpaketissa tarjolla myös Shampanjaa hääparille, sekä pientä suolaista. (allergeenit kuten pähkinä, gluteeni, ym. tulee ilmoittaa hyvissä ajoin ennen kuljetusajankohtaa).

Haluatko suunnitella oman hääkuljetuksesi?

Mikäli edellä mainituista paketeista ei löytynyt, ota yhteyttä ja räätälöimme kanssasi juuri tyylillenne sopivan kokonaisuuden.

Hääauton koristelu

Kaikissa paketeissa ajoneuvo voidaan koristella toiveita kuunnellen.

Koristeluista sovittava erikseen ja materiaalikustannukset lisätään kuljetushintaan.

Lisätoiveita kuunnellaan ja pyrimme parhaamme mukaan olemaan osaltamme mukana tekemässä ikimuistoisesta päivästä vieläkin ikimuistoisemman.